nog

Kp åt middag med mig och barnen ikväll. Vi pratade om en del saker vi sett på dagis som vi inte är nöjda med, saker som har med dagis inställning till genuspedagogik och som både han, jag och andra tagit upp tusen gånger till ingen annan nytta än att vi blir idiotförklarade Särskilt jag har tagit upp det åtminstonde en gång för mycket eftersom jag sitter i föräldrarådet. Nu är det dags för föräldramöte, och vi har delat upp det så att jag ska gå på storbarnsgruppens möte (där Lill går) Kp ville att jag återigen skulle ta upp det gamla vanliga, men jag sa som det var. Det skvallras tillräckligt om mig just nu, om att du har lämnat mig för någon annnan, jag orkar inte med mer fokus på mig. Dessutom känns det inte som att det leder någonstans att ta upp samma sak för yttifjortonde gången. Tar någon annan upp det, så ska jag säga vad jag tycker, men jag är inte tongivande den här gången.

Kp sa att han förstod.

Annonser

6 svar to “nog”

 1. Anna-Bell Says:

  Men vad är det där ”gamla vanliga” då? *nyfiken* Och är de helt tröga som inte kan ändra sig eller är det bara gamla rävar på avdelningen?

 2. Ullah Says:

  Jag undrar också.

 3. kattmamman Says:

  Alltså problemet är att jag och några vapendragare är i minoritet bland föräldrarna. Om alla förldrar var eniga skulle säkert personalen lyssna. Men här i Södra förorten är det en vedertagen sanning att pojkar har mycket mer spring i kroppen än flickor och att de måste få utlopp för det även om det skulle gå ut över något stackars lugnare barn. Mitt eget barn hör till en av de värsta vildbasarna, och då blir det på något sätt ännu mindre accepterat att ha invändningar, det hade kanske varit lättare om jag hade varit mamma till en dotter som fick dtryk (nu slåss inte Lill, så vitt jag vet men ändå)

 4. Anna-Bell Says:

  Men menar du att personalen uttryckligen sägar att pojkarna måste röra på sig mer och typ ”springa av sig”, eller vad?

 5. kattmamman Says:

  Ja det gör de verkligen. Inte inrullat i något annat utan rakt på uttrycker de sig precis så. Det har även hörts sägas att pojkar måste få slåss, även om inte jag har hört det själv, men det skulle inte förvåna mig om de sagt så. När en av papporna på ett föräldraråd sa just de orden var det ingen av den närvarande personalen som protesterade.

 6. Anna-Bell Says:

  Hm. Förstår att du blir irriterad. Hade jag också blivit.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: