Fru Mini

Nästan utan undantag tar folk för givet att Mini är en flicka. Han har underbart guldlockigt hår med en lugg som är för kort för att ha i tofs så därför har vi satt upp den med hårspännen.

Vi bryr oss aldrig om att rätta när någon säger hon om honom, det spelar ingen större roll. Däremot händer det ofta att folk blir generade om de inser att han är en pojke, undrar om de tror att Mini 1½ år tar illa upp?

Annonser

3 svar to “Fru Mini”

 1. Anonym Says:

  händer vår flicka också. hon har ganska ofta blått eller grönt på sig och så fort hon har ”pojkfärger” är hon uppenbarligen en pojke. det spelar ingen roll för oss men de blir också generade när de upptäcker felet. hade det spelat någon roll för oss hade vi satt på henne rosa prinsesskläder.

 2. Hanna Says:

  Jag har haft samma erfarenhet… fortfarande tas min 3,5 åring för flicka ganska ofta och han brukar inte bry sig om att rätta. Det är väldigt roligt ibland när någon frågar vad han heter och försöker få hans svar till ett flicknamn och inte får till det utan frågar om och om…

  Själv kan han konstatera efteråt att personan ifråga trodde att han var en flicka, men eftersom han kommer att bli en tjej när han blir stor ser han inga större konstigheter i det. Det är en av de vanligaste kommentarerna just nu ”När jag blir stor och blir en tjej, då…” (varvat med sköldpadda ibland eftersom Skalman är en stor favorit).

 3. Ullah Says:

  Tänk om folk kunde slappna av lite! Det är väl samma personer som förfasar sig över att Jolies och Pitts ena dotter inte vill klä sig så typiskt ”flickigt” och tycker att hon är en av killarna i gänget.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: