Nu fattar jag inte

Jag betvivlar inte en sekund att ni har rätt om att polisen förvarnat om att de ska göra hastighetskontroller. Men jag undrar om de är helt dumma i huvudet? Vad vill de egentligen uppnå?

Visa på att fortkörning inte är ett problem? sänka bilarnas hastighet just den här veckan? eller bara stå i solen vid vägrenen i slutet av april?

Annonser

2 svar to “Nu fattar jag inte”

 1. Hemlliz Says:

  Vad jag har fattat så tror dom på hållbar utveckling om dom får bilisterna att sakta ner när dom har kontroller.

  Det är tydligen bevisat att hastigheten sjunker på sträckor där dom har förvarnat, men om det verkligen blir längre hastighet när dom inte annonserar vet nog ingen.

  Och efter att ha sett hur många dom stoppar så låter det ju knappast som hastigheten sjunker ens när bilisterna är förvarnad.

  Polisen älskar att va ute när solen skiner, då ser man polisbilar och mc överallt, men när det regnar är dom ganska osynliga, om dom nu inte har annonserat innan att dom verkligen ska stå på ett ställe och om det regnar så är dom ute mycket kortare tid.

 2. Tinselflickan Says:

  Polisen har också ett villkor på sig – de måste utföra ett visst antal hastighetskontroller för att få pengar. Statistik du vet. Men jag tror att de räknar som så att går de ut och informerar att de håller särskilda kontroller – speciellt en sån trafikstinn helg som det är när det är lite långledigt – så hoppas de att folk håller nere hastigheten lite oavsett. :)

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: