Tror jag

Det gick bra hos läkaren tror jag. Tyvärr ska min fantastiska läkare doktor Bra sluta så jag träffade Herr Vikarie. Herr Vikarie var inte särskilt bra på svenska, men han ansträngde sig verkligen att förstå och göra sig förståd så det gjorde inte så mycket.

Massvis med prover togs, tyvärr visade de ingenting, tror jag, ingen har i alla fall kontaktat mig. Dessutom har jag fått medicin som ska stoppa både det ena och det andra, så nu knaprar jag tabletter som ger förstoppning.

Herr Vikarie påpekade flera gånger att mina problem kan vara stressrelaterade, men helst vill jag inte tro det. Jag har ju lärt mig att inte vara för självsäker, men jag mår bättre än på väldigt väldigt länge och sover stundtals riktigt normalt. Men det är klart om problemen inte tar sig uttryck i sömnlöshet kan de ju visa sig på andra sätt. Och i jämförelse kräks jag hellre varenda dag än lever med sömnpanik.

Annonser

3 svar to “Tror jag”

 1. Maria alias Yogamamman Says:

  Tufft att bli så utmattad. Jag hoppas att du får ordentlig hjälp och en förklaring till varför du mår som du gör. Ovissheten gör ju inte den eventuella stressen bättre kan jag tänka mig.
  Krya på dig!

 2. Tisalen Says:

  hoppas att tabletterna hjälper och att de kan få ordning på kräk och bajs
  Kram

 3. Li Says:

  Det e inte nåt med tabletterna du äter då? Sånt kan ju visa sig långtr efter man börjat äta dem, eller laktos/gluten. Hoppas du blir bättre snabbt

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: