gratulera

Den här texten skickade jag just iväg till en kompis

Hej!
Det går rykten om att ni ska bli tre i familjen. Vad roligt och stort grattis! (och jag hoppas verkligen inte att jag har fel nu, för då blir det här så pinsamt att jag nästan måste gå under jorden.

 Kram
/Kattmamman
 
Och nu är jag alldeles darrig i hela kroppen. För man gör inte så, pratar om någon annans graviditet förrän man är 1000000% säker på att man vet. Men vad skulle jag göra? Jag fick direktinformation från en annan kompis som just träffat kompis ett, och om jag inte hör av mig och gratulerar skulle det varit ännu konstigare i den riktiga världen, den där en graviditet är något ganska självklart och inte ger ångest.
Annonser

2 svar to “gratulera”

  1. Renée Says:

    Ja gud vad pinsamt om det inte är så! Jag hade en jobbarkompis som var tjock på ett gravid-it sätt. Ofta fick hon frågan om hon skulle ha en liten bebis… Pinsamt värre!!!

  2. FC Says:

    Jag hoppas du har rätt, och i den normala världen är det ju just bara pinsamt om man har fel… I min värld kan intet ont anande damer som ser min hormonmage istället mötas av antingen ett vredesutbrott eller bottenlös förtvivlan. Den världen är rätt otäck egentligen…

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: