Tradera

Nu har jag tröttnat på Tradera. För andra gången har jag fått hem ett trasigt klädesplagg som säljaren i annonsen beskrivit som ”fint skick

Jag har då vänligt påpekat felet och frågat säljarna hur vi ska lösa problemet så att vi båda blir nöjda. Det enda de båda säljarna kan tänka sig är att betala tillbaka kostnaden för plagget, men jag ska skicka tillbaka det och stå för både frakt och returfrakt. För mig skulle det alltså innebära att jag fick betala ungefär 50 kronor utan att få någonting.

Förra gången det hände gav jag till slut säljaren ett negativt omdöme eftersom hon blev rätt otrevlig och verkligen inte ville hitta någon lösning. Så klart fick jag ett negativt omdöme tillbaka trots att jag skött min del i affären prickfritt alltså betalat snabbt.

Nu kan jag inte kosta på mig fler negativa omdömen, och jag tycker att det är synd att omdömen delas ut som hämnd så att man inte vågar göra någonting när något gått felaktigt till.

Annonser

6 svar to “Tradera”

 1. Mamma 2.0 Says:

  Äsch vad trist. Jag har råkat skicka iväg plagg någon gång med något litet hål i som jag missat. Då har jag stått för alla kostnader, alltså även frakt åt båda hållen. Det är ju jag som missat!

 2. tisalen Says:

  håller med!

 3. Jessica E Says:

  Håller helt med! Har också tröttnat på urusla och missledande beskrivningar och sedan hämnd inlagda omdömmen…Fick en polarn och Pyret overall som sett sina bästa dagar för ca 3 år sedan. Den bskrevs som ”i nyskick”….Säljaren kunde tänka sig att återbetala 15 %. ETt skämt!

 4. Sofie Says:

  Håller fullständig med, de ¨måste j stå för vad de skickar och självklart ska det inte kosta dig något, det enda du inte kan få tillbaka är ju tiden, men resten ska du ha… jag jagae för tillfället en köpare som inte hört av sig trots flera mail och avslutad auktion för 6 dagar sen.. Lycka till

 5. Majsan Says:

  Det finns rötägg överallt. Du kan kanske trösta dig genom att läsa den här stackarens negativa omdöme :-)

  http://www.geocities.com/morgonstaand/

 6. Ewa Says:

  Tradera är fullständigt inkompetenta och allting håller på att gå över styr där.
  De stänger ner seriösa säljare, medan de riktiga skurkarna får gå fria.
  Deras support verkar bestå av ett gäng finniga tonåringar som håller varandra om ryggen och dom vägrar att lämna över ärenden till granskning av ansvariga chefer.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: