VVFB

Våga Vägra FaceBook

Jag har inget konto på Facebook, och jag hade nog inte tänkt skaffa det heller.

Men nu, när min kusins sambo skickar en festinbjudan till min man så undrar jag. Hallå, min kusin borde höra av sig till mig ju.

Om man inte finns på Facebook, så kanske man inte finns alls längre?

Annonser

11 svar to “VVFB”

 1. Åsa Says:

  Jag har ett konto på FB. Jag avskyr det, men förmår mig inte ta bort mig själv för några vänner har jag ”bara” där. Men jag avskyr alla utmaningar och test etc.. Jag skulle nog eg vilja hänga på din VVFB men är inte stark nog än.

 2. solkatten Says:

  Jag hakade på trenden sent omsider och tyckte att det var ganska kul till en början. Ny spyr jag på Facebook, men har liksom inte kommit mig för att ta bort kontot. Det blir så aptöntigt, en tävling om vem som har flest kompisar. ”Åh, titta, han där gick i min kusins parallellklass på lågstadiet – honom måste jag lägga till på listan!”

 3. Anonymous Says:

  Japp det tar längre tid då man bor i förorten. Det kan göra att jag tar bilen många gånger och att jag får en del påminelseavgifter då jag glömt av att det finns något som heter trängselskatt.
  Anna-Bell

 4. Anonymous Says:

  Oj. Inlägget hamnade visst under fel…A-B

 5. Isidor Says:

  Jag och din kusins man är kanske superbundis utan att du vet det. Och det var ju inte hon som skickade inbjudan, juh.

  Men, nej, finns du inte på FB så finns du inte.

 6. Anonymous Says:

  usch, jag avskyr facebook. och jag fortsätter vägra facebook trots att jag vet att jag missat åtminstone en inbjudan till fest eftersom jag inte fanns där. våga vägra facebook!
  /SD

 7. Anonymous Says:

  Jag är inte heller där. Har tittat på det två gånger, verkar tråkigt och meningslöst. IRL or nothing, skrev hon på fina kattmammans blogg (men vi försöker ses och bevars visst gör vi det imorgon, eller bangar du).
  AS

 8. Kaica Says:

  Hejsan! Jag vågar vägra Face book också. Jag finns i högsta grad. En del (läs sambon) tycker att jag borde synas litet mindre eller åtminstone höras litet mindre ibland. ;-)

 9. Tingeling Says:

  Du har ju visst ett FB-konto, Kattmamman! :) Jag älskar Facebook och tycker det är ett perfekt sätt att hålla kontakt med vänner och bekanta. Parallellt med att träffas och ringa naturligtvis. Det goda är ju att man själv får välja om man är med eller ej samt-om man är med-vad man delar med sig av och hur man umgås.

 10. kattmamman Says:

  Jag vet. Det här inlägget är skrivet 2008. Jag vet inte varför vissa readers tar fram gamla inlägg när jag redigerar dem 3 år senare.

 11. Tingeling Says:

  Ahaaaa, I see! :) Så du har ändrat åsikt litegrann? ;) Kram!

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: