Presenthjälp?

Tänkte ta tillfället i akt och se om någon av er som läser min blogg är kreativ på presentidéer.

Vad ska man köpa till någon som disputerar, personen i fråga flyttar därefter till London så en massa krimskrams att släpa på behöver hon inte.

Annonser

5 svar to “Presenthjälp?”

 1. Tinselflickan Says:

  Jag brukar tycka det är lite roligt att ge rätt personliga presenter. Till exempel kan jag tänka mig en överlevnadskit till London. En liten korg med någon slang-bok (finns säkert på amazon.co.uk om du hinner), lite engelsk mat för att förbereda henne på vad som komma skall (typ steak and kidney-pie och kanske något godis) och kanske en riktig guidebok, fast en något roligare sådan. Lite brittiska flaggor och en regnkappa/paraply.

  Det är lite krångligt och jobbigt att hitta alla grejerna men kommer garanterat att uppskattas.

 2. Kattmamman (a.k.a. Bridz) Says:

  Ja så klart! Vilken superbra idé!

  Kattpappan ser du det här? Kan du handla?

 3. Isidor Says:

  Roger, roger!

 4. Hb Says:

  Å ett fotografi på dig och kattpappan. :)

 5. Bim! Says:

  Som f.d. nydisputerad utlandsflyttare skulle jag också föreslå ett överlevnadskit, men svenskt! Svenska chips, salt lakrits, citronpeppar, Knorrs fiskbuljong … jag vet inte riktigt vad man saknar, för det är ju personligt, men det där vardagliga som man använder nästan utan att man tänker på det. Just nu skulle jag kunna ha 1 kg Ahlgrens bilar i något skåp!

  I disputationspresent skulle jag annars faktiskt ha uppskattat ett par temuggar med universitetslogon på, låter kanske lite trist, men det hade passat mig!

  En annan idé: en utlovad ”prenumeration” på några svenska pocket-böcker, som skickas en åt gången under, låt säga, det närmsta året.

  /Helena

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: