Lyxproblem

Som tröst när den sista sprutomgången misslyckades införskaffade jag nya sommarkläder. Två jättefina klänningar och ett par shorts. Sen har ju sommaren inte varit helt pigg och kry som alla vet.

Så igår skulle jag inviga något av plaggen. Men jag kunde inte ha ett enda av dem, mina bröst är för stora och magen är för svullen. Visst gillade jag kläderna och skulle gärna haft dem ett tag, men jag är ännu gladare att det inte går!

Annonser

5 svar to “Lyxproblem”

 1. sassamamma Says:

  Det blir nog sommar nästa år också :-)

 2. Arletta Says:

  Hihi…fast det är ju den enda gången en kvinna är glad att hon inte kommer i kläderna. Själv förfasas jag över mina vader. De ser ut som stockar, insåg jag idag. Tänk istället att till nästa sommar kan du ha tillbaka figuren och som Marmeladen skrev däruppe: det blir sommar nästa år också.

 3. Linda (Gosan) Says:

  Vad trevligt att det inte bara är jag som har en helt ny förliten sommargarderob =)

  Har precis som du köpt två nya klänningar och ett par shorts…

  Men vad gör väll det när magen växer och bönan mår bra.

 4. Kattmamman (a.k.a. Bridz) Says:

  Jag ger nog bort kläderna till min syster. Klänningarna kommer jag förhoppningsvis inte att kunna ha nästa sommar heller eftersom jag hoppas amma då, och det är brösten som är problemet där.

  Årets korta jeansshorts tror jag inte kommer att kännas så frächa med ett gäng extra gravidkilon på låren :-)

 5. Linda (Gosan) Says:

  Hehe! extra foxy med korta tajta shorts lite större lår och en amningstopp med mjölkfläckar på. Låter som hittat ur en modetidning tycker jag =)

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: