Läkarrapport

Jag är tillbaka från besöket hos min läkare/gynekolog.

Hon hade inte fått antikroppssvaret från mitt blodprov angående sköldkörtelproblemet. Men som vanligt förstod hon sig på det där med att man inte orkar vänta. Jag fick Levaxin utskrivet och ska börja äta redan nu.
Hon sa att egentligen borde hon remittera mig till en specialist, men de har ju så långa väntetider, och vi vill ju inte att det här försöket ska gå åt skogen medan vi väntar. Så medan jag väntar på att få komma dit så börjar hon medicinera mig.

Problemet är att Levaxin inte ska ätas samtidigt som Kalcium (mjölkprodukter), så nu har jag ingen aning om vad jag ska äta till frukost. Jag måste äta tabletterna på morgonen annars kommer jag aldrig att komma ihåg dem. Min standardfrukost består av mannagrynsgröt och bröd med Kesella. Vad sjutton ska jag byta det mot som inte är fett (jag har ju PCO-viktproblem också) och som inte innehåller kött (jag har inte ätit kött på 18 år och tänker inte börja nu heller)

Ett svar to “Läkarrapport”

  1. Marmelad Says:

    Hm…. nu blev det knepigt. Fruktsallad? Bröd med mosad avocado (fast det är ju rätt fett iofs)? Fasen vad svårt!

    Fast å andra sidan, det kan ju vara så att det beror på sköldkörtelknaset att du har lätt för att gå upp i vikt. Det kanske löser sig automatiskt?

    Skönt att doktorn förstod att det ska gå snabbt i alla fall!

Kommentarer är stängda.